Høstjakta 2022

Høstjakta 2022

I september 2022 tilbrakte vi 14 dager på jakt i Finnmark og Dorotea. Anne Merete, Saga, IPA, Brut og jeg pakket campingvogna og kjørte mot nord 7. september. Turen gikk via Hattfjelldal over grensen til en første stopp rett nord for Sorsele. Neste dag gikk turen videre til neste overnatting midt mellom Gällivare og Kiruna. Der hadde vi en magisk kveld med kraftig nordlys og en flott fullmåne. Siste etappe gikk så via Finland før vi endte opp et stykke utenfor Kautokeino. Der møtte vi resten av jaktkameratene på jaktcampen.

Vi jaktet så 6 dager der i vekslende vær fra strålende sol til regn og snø. Ikke all verden av fangst, men en del fugl var det der. Flotte dager i trivelig selskap.

Turen gikk så via en overnatting på campingen i Jokkmokk, der vi fikk oss en velfortjent dusj. Vider til Nynäs i Dorotea, der vi møtte vårt andre lag med jaktkamerater. Her jaktet vi på skogsfugl i 4 dager i fint høstvær. Lite fugl å se, men noen få fellinger ble det.

HER ER BILDENE FRA TUREN

Legg igjen en kommentar: