Baileys

Rypkleppens H Baileys er fra vårt H kull. Baileys er etter Vinterfjellets BP Corona og Rypkleppens C Rocco. Baileys tilbringer tiden hos Svein Kåre Kristiansen i Straumen i Nordland sammen med Rypkleppens E Raddo.  

Captain Morgan

Første uka i november 2013 var Andreas i Tromsø og hentet hjem Vinterfjellets BP Captain Morgan. Andreas har også en bror til Captain Morgan, Vinterfjellets BP Corona Captain Morgan har vist seg å bli en utrolig god viltfinner, og er også lettdressert. Han er også elitehund i Norsk Bretonklubb, og …

Ninja

Rypkleppens C Ninja er fra Runas første kull. Ninja lover godt, og vi fikk felt rype for henne på hennes første rypejakt. Ninja er nå omplassert. Tommy Aune på Levanger er hennes nye eier.

IPA

IPA er en tispe av vårt eget oppdrett fra F-kullet født 1.9.2016 IPA er etter Indi de Fresnel og Vinterfjellets BP Captain Morgan. IPA har så langt vist seg som en utmerket apportør, og på 6 apportprøverstarter i UK har hun oppnådd 6 x 1.UK apport !

ICA

Bollefors La Sueca (til daglig kalt Ica) hentet vi hos kennel Bollefors utenfor Stockholm i august 2009. Ica var en Jack Russel Terrier med enorm energi som var med på jaktturer fra første høst.