Jakta 2021, Kautokeino og Dorotea

Jakta 2021, Kautokeino og Dorotea

I år slo jeg til med 14 dager jaktferie.

Først gikk turen til Kautokeino og noen dager jakt med gode bretonvenner i nord. Fine terrenger, brukbare kull, men litt vanskelig for oss som var uvant med springende Finnmarksrype. Veldig tørt det første dagene, så snøvær og innedag, og deretter våtere på bakken og greie forhold.

Takk for noen flotte dager i godt selskap, frister med langtur neste år også 🙂

Etter noen fine dager i nord, gikk turen videre til neste jaktlag og ny jaktcamp i Dorotea. Her bodde vi i jaktstugan hos Robert og Nathalie på Nynäs. Fine dager på jakt etter skogens fugler, men også her vanskelige forhold og lite fugl å se. Men noen flotte dager med fine opplevelser for hunder og fører.

Takk til Nathalie og Robert for at vi får leie hos dem, og takk til det faste jaktlaget for noen fine dager.

Her er det massavis av bilder fra turen.

Legg igjen en kommentar: