Rypkleppens kenneltreff 2021

Rypkleppens kenneltreff 2021

Da har Kennel Rypkleppens kenneltreff 2021 gått over i historien. En betydelig økning i deltagerantall fra i fjor oppfatter vi som at deltagerne liker konseptet, og trives. I år var det 23 deltagere på treffet, og i tillegg fikk vi trivelig besøk til middagen, så da var vi 28 tilbords.

Også i år var vi så heldige å få låne det flotte anlegget til Markabygda hundepensjonat og treningssenter. Anlegget er betydelig utvidet siden i fjor, og byr på flere store innhegninger for trening og lufting av hund, og et enormt innendørs treningsanlegg med kursrom.

Vi startet fredag med at Kine og Reidar orienterte om mentaltesting av hund og valper. Meget interessant med tanke på utvalg og kombinering av hunder for avl. God helse og mentalt stødige hunder er grunnmuren for å få en god jakthund. Lørdag fortsatte vi med felles appelltrening med provokasjon med duer, og enkeltvis duetrening. Vi avsluttet dagen med en uhøytidelig apportkonkurranse før middagen. Til middag koste vi oss med svinebog marinert i fire forskjellige smakfulle marinader, og deretter tilberedt Sous-vide i 10 timer før de ble varmet på grillen. Søndag startet vi igjen med litt appelltrening, før vi fortsatte med duecup og litt utstillingstrening.

Duecupen ble vunnet av Rypkleppens I Coffi (Olav Lund), med Gullsmedåsens N Rädda Joppe (Kamilla Jægerud) som en god nummer to.

Apportkonkurransen ble i UK vunnet av Luna (Ole Marius Sjevelås og Pia Elvira Brunborg), med Gullsmedåsens N Milo (Anne Flatjord) på 2.plass. I AK vant Vinterfjellets BK Kurta (Kurt Landau og Heidi Johansen), med Kamvatnet’s Fant (Rune Bergdal Eli og Cherry Einvik) på 2. plass.

Takk til alle deltagere som bidro til ei trivelig og lærerik helg, toppet med fint trøndervær og lyse sommernetter.

Bildene nedenfor er bidrag fra flere av deltagerne på treffet.

Legg igjen en kommentar: