Kenneltreffet juni 2020

Kenneltreffet juni 2020

Det er på tide å mimre litt tilbake til sommeren nå når snø og kulde står for døra. Siste helga i juni hadde vi invitert til Kenneltreff for Kennel Rypkleppen.

Vi fikk låne de flotte områdene til Markabygda Hundepensjonat og treningssenter som ramme for treffet. Der hadde vi mulighet for å slippe hundene i store innhegninger, oppstallingsplasser for hundene med aircondition, og god plass til campingvogner og telt.

Planene var store for mange aktiviteter i løpet av helga, men av alle ting, så var det trøndervarmen som satte en stopper for det. Med godt over 30 grader i skyggen var det ikke tilrådelig med aktiviteter med hundene. Så det begrenset seg til litt frileik på kveldstid, og bading på dagtid.

Takk til dere som møtte opp, vi satser på å komme sterkere tilbake i 2021 hvis forholdene tillater det.

Legg igjen en kommentar: