M-kullet  5 1/2 uker

M-kullet 5 1/2 uker

Valpene vokser og utvikler seg fort nå. IPA gir stort sett melka i stående servering nå, de har vokst så mye at de ikke har problem med å nå opp til pattene. Matmengden vi sper på med økes etter hvert som de vokser.

Vi møtes nå med en hylende gjeng hver morgen som venter på frokost. I og med at valpekasse / teppe er plassert nærmest der vi kommer inn i rommet, unngår vi at de tramper i sin egen avføring når vi skal plukke de opp. De er blitt ganske flinke til å gå i motsatt ende av valpebingen for å gjøre fra seg. Men noen uhell blir det jo, så teppene byttes etter noen dager. Vasking skjer med skumlegging i grønnsåpevann, og deretter avspyling.

Denne uka har de også fått sine første turer ut i hagen, Spennende å utforske nye områder.

Valpene har nå fått hvert sitt fotoalbum der vi vil legge ut bilder av hver enkelt.

Legg igjen en kommentar: