Kenneltreff 23. – 25. juni.

Kenneltreff 23. – 25. juni.

Nå nærmer årets store begivenhet seg med stormskritt. Kennel Rypkleppens Kenneltreff blir fra fredag 23. til søndag 25. juni. Som tidligere så holder vi til på det flotte anlegget til Markabygda Hundepensjonat og treningssenter.

Alle «Rypkleppens venner» er velkomne, uavhengig av om du har hund fra vårt oppdrett eller ikke. Vi satser på ei trivelig helg med hund i fokus, og sosialisering av både hunder og eiere. Vi har god plass til telt, campingvogn og bobil, og det er også mulighet for overnatting under tak om du tar med feltseng eller madrass.

Gi oss gjerne beskjed om du har tenkt deg hit, enten hele helga, eller på deler av helga, slik at vi har noenlunde oversikt over antall personer og hunder. Gi beskjed til tor.einar.jorgensen@hotmail.com / tlf 91130918.

Her finne du bildene fra fjorårets treff

Google maps Markabygda Hundepensjonat og treningssenter

Program for helga:

Fredag

  • Litt teori om jaktprøver, hvordan lese jaktprøveskjema, bruk av bretonbasen / NKK Dogweb.
  • Mulighet for lufting av hund i stor hundetrø.
  • Vi fyrer på grillene for grilling av egen mat.

Lørdag:

  • Duetrening, ro i oppflukt
  • Apelltrening, Utstillingstrening
  • Uhøytidelig apportkonkurranse
  • Vi spanderer helgrilla gris med hjemmebrygget Kennel Rypkleppen øl på ettermiddagen

Søndag:

  • Duetrening
  • Uhøytidelig duecup
Legg igjen en kommentar: