Ute av valpekassen.

Ute av valpekassen.

De rakk såvidt å passer 3 uker før valpene klarte å klatre ut av valpekassen.

Søndag morgen (3 uker og 3 dager) så ble jeg møtt av 5 valper løse i valpebingen, og 2 igjen i valpekassen. Da ble det å ta bort valpekassen, og sette inn kun en enkel ramme, fortsatt med tett biltemamatte i bunn. I bingen har vi nå dekt en god del med tepper, slik at det ikke skal bli for glatt, og i den delen lengst fra der valpekassen stod er det kun gulvbelegget som dekker hele valpebingen. Normalt så vil valpene etter hvert gå lengst mulig unna kassen for å gjøre fra seg, og det vil da bli på gulvbelegget der det er enkelt å tørke opp. Etter hvert så vil ikke IPA lengre blir like ivrig på å spise opp etter dem.

I dag ble det litt valpekos for Emilie, William, Adrian og Benjamin. Kjekt for både barn og valper.

Noen nye bilder i fotoalbumet.

Legg igjen en kommentar: