Sommerferien 2022

Sommerferien 2022

Årets ferie gikk, som de forrige årene, nordover. Via Sverige gikk turen først til Setermoen, og Vinterfjellets kenneltreff. Etter ei trivelig helg der, reiste vi videre til Lakselv, og Fjordutsikten camping. Der bodde vi en ukes tid. Dette er en fast stopp på Finnmarksturene våre, nydelig utsikt ut Porsangerfjorden herfra.

I Lakselv fikk vi også hilst på Tempo, som er en trivelig hannhund som vi tenker å bruke på vår IPA. Eier Steinar viste oss også noen fine plasser i Porsanger.

Etter oppholdet i Lakselv, gikk turen videre til Alta. Der fikk vi sett på Nordlyskatedralen, helleristningsfeltet, og Tor Einar og hudene fikk seg også en tur til Alta canyon. Vi fikk også lagt av et besøk til både Rypkleppens F Enya og Rypkleppens C Yatzy.

Siste stopp på turen var treningshelg hos Båtnes på Storslett, arrangert av Troms gruppa til Norsk Bretonklubb. Ei trivelig og lærerik helg sammen med gode bretonvenner.

Hjemturen gikk via Finland og Sverige tilbake til Ekne.

Etter hard utvelgelse, ble det til slutt igjen 192 bilder fra turen i fotoalbumet.

HER ER BILDENE FRA TUREN

Legg igjen en kommentar: