Jaktprøve Hattfjelldal våren 2022

Jaktprøve Hattfjelldal våren 2022

Jeg stilte med IPA på Hattfjelldalsprøven siste helga i april 2022.

IPA jobbet godt på fredag, men fikk ikke noe tellende fuglearbeide.

På lørdag slo hun til med stand på ryper oppe på en kant, med bratt bakke ned til et vann. Vi trodde først at det var makker som hadde stand, men når vi nærmet oss viste det seg at den sorte pointeren kun sekunderte på IPA. Reisingsordre ble gitt, og IPA reiste djervt ned bakken. Utrolig nok klarte jeg å få stoppet henne, og fuglearbeidet ble godkjent. Hadde det ikke vært for en tidligere tomstand og sjanse på fugl, hadde det nok luktet en 1.AK, men vi er godt fornøyd med å gå ned fra fjellet med 2.AK.

På søndag ble det en kort dag, da IPA i første slipp fikk fuglearbeide på et kull som satt litt spredt, og hun vill ha alle på lufta før hun roet seg………

Bilder fra prøven finner du her

Legg igjen en kommentar: