Sommerferien 2020

Sommerferien 2020

Sommerferien 2020 ble tilbrakt i Nord-Norge.

Turen opp til nord startet med første etappe til Sørfold, og Øyra Camping. Når vi kom dit oppdaget vi at takluka på baderommet på campingvogna var borte. Den var blåst av på veien ett sted. Etter en god natt på Øyra gikk turen så videre med Setermoen som mål.

På vei til Setermoen hadde vi en trivelig kaffestopp hos familien Løvslett i Kjøpsvik som har to Rypkleppen hunder, Rypkleppens B Zico og Rypkleppens G Leo. Etter kaffestoppen gikk så turen videre til Setermoen.

Det ble en trivelig helg på samling med Kennel Vinterfjellet hos Marcus Lande på Setermoen. Lærerikt med trening hos Marcus, og en trivelig helg med gode bretonvenner. Og vi fikk også handlet ny takluke og montert den, så nå har vi tett vogn igjen for resten av turen.

Etter Kenneltreffet på Setermoen gikk turen videre til Karasjok, via Finland. Etter et par dager på Karasjok Camping, med besøk på Sametinget, Sapmi park, og en kjapp handletur til Finland, gikk så ferden videre til Fjordutsikten Camping i Lakselv og noen flotte dager i området der. Da fikk vi lagt inn ett besøk hos Kenneth og Mette Olaussen som har Rypkleppens G Echo. Trivelig å få besøke dere på hytta. Vi fikk også tatt en dagstur til Nordkapp, med en avstikker til Havøysund, og fikk og med oss en punktering på hjemturen fra Nordkapp til Fjordutsikten Camping.

Etter å ha fått tak i et par nye dekk i Lakselv, gikk turen så videre til Troms og Nordreisa. Norsk Breton Klubb distrik Troms sin samling hos Tor Eivind Båtnes. Der fikk vi en ny helg med god læring og trening, og samvær med masse trivelige bretonfolk.

Så gjenstod det bare turen heim, etter en strålende fin ferie i Finnmark og Troms. Planene er allerede lagt for 2021, om alt klaffer blir det Nord-Norge ferie da og. Vi endte opp med ca 1100 bilder etter turen, og jeg har gjort et tappert forsøk på å slette unna, men det endte allikevel opp med de 272 bildene som dere ser her.

Vil du se alle bildene i et SLIDESHOW, så trykker du HER.

Legg igjen en kommentar: