Rypejakt i Li, 2019

Rypejakt i Li, 2019

Takk til Torkjel som bad oss med på noen flotte dager i Li.

Turen startet med en tung tur opp til hytta søndag kveld. Jeg rotet litt med stien i mørket, så turen ble litt lengre enn nødvendig. Men vel fremme var det godt å komme til oppvarmet hytte og hyggelig selskap.

Mandag hadde vi drømmeforhold med sol fra skyfri himmel og en svak vind. Med snø på toppene så måtte vi høyt for å finne rypene. De to neste dagene var det dårligere vær, vind og litt snø i lufta ga ikke de beste forholdene. Siste dag lå skodda tykk. Men med gode klær, så er det uansett godt å være ute.

Saga søker godt og hadde noen fine situasjoner, men er litt upresis i stand. Ettåringen Brut har fått ett godt søk, men strever litt med å holde på fuglene enda.

Legg igjen en kommentar: