NATIONALE D’ELEVAGE CARHAIX 2019

NATIONALE D’ELEVAGE CARHAIX 2019

I år dro vi ned noen dager før treffet for å se oss omkring i vakre Bretagne. Vi fløy til Rennes, og startet første dag med handling av stoff til Nabosøm i noen butikker i Rennes. Deretter kjørte vi ned til kysten i sør og fikk sett litt av det fine landskapet der før vi tok inn til Michel og Djenane Corré i Sarzeau.

Etter ett trivelig besøk med overnatting, dro vi opp til Charaix, og sjekket inn på den nydelige gården/slottet til Penny og Peter Dinwiddie, MANOIR DE KERLEDAN.

Så fulgte noen fine dager i Charaix hvor vi traff masse kjente bretonvenner fra Europa, USA og Canada. Som alltid: god mat, upresist program, klokkeslett er omtrentlige, og mye godt drikke. NBK hadde også sendt ned tre norske dommere for opplæring i dømming av breton, og vi hadde godt selskap av dem og resten av nordmennene som hadde kommet ned.

Mandag gikk turen tilbake til Rennes via nordkysten av Bretagne, for en siste overnatting ved flyplassen før hjemreise på tirsdag.

Legg igjen en kommentar: