Landstreffet 2019 i Stryn

Landstreffet 2019 i Stryn

Landstreffet i 2019 ble arrangert av DK gruppen Vestlandet Nord 5.-7. juli i Stryn. Etter å ha vært i tvil om vi kunne komme oss til Stryn da det var stengte fjelloverganger på grunn av snø på veien, så bedret været seg på torsdag så vi kunne komme oss frem. Anne Merete og Tor Einar representerte Kennel Rypkleppen på treffet, og vi stilte Rypkleppens I Magnum Brut, og Rypkleppens F IPA Birdie Num Num på utstillinga. Very Good på Brut som ikke er helt ferdig utvokst enda, og Good på IPA som var i dårlig utstillingsform etter å ha hatt diare i en uke før utstillinga.

Etter treffet la vi turen om Sæbø, Hellesylt, Geiranger for å få sett litt mer av den flotte naturen i området. Turen anbefales på det varmeste, mye fint å se.

Her er bildene fra treffet og turen.

Kritikken til Brut:

Høyde: 51,5cm Meget god type. Godt skåret hode. Mørke øyne. Vel ansatte øyrer. God hals. Bra rygg. Litt langt lend. Litt falne kryss. Noe fremskutt skulder overarm. Gode vinkler i bakbena. Bryst under utvikling. Solid benstamme. Gode poter. Kunne hatt noe sterkere mellomhånd. Meget god pels og farve. Korrekt bit. Trivelige gemytt. Beveger seg bra med gode steg, noe løs i front.

Kritikken til IPA:

Høyde: 49cm God type. Bedre rase og skjønnspreg ønskes. Mørke øyner og velplasserte ører. God hals. Kroppen er i lengste laget. Noe steil i front. Tilstrekkelig vinklet bak. Prima lårbredde. God benstamme og poter. Godt hårlag og fin farge. Korrekt bitt og vennlig gemytt. Noe trang bak, god steglengde fra siden og noe tåtrang fram.

Legg igjen en kommentar: