Jaktprøve i Ålen 19. og 20. august

Jaktprøve i Ålen 19. og 20. august

19. og 20. august deltok vi på NBKs jaktprøve i Ålen.
Andreas stilte Tequila og Captain Morgan i VK. Ingen av  dem fikk godkjente fuglearbeider i kvalifiseringen, men Tequila ble med videre til finalen på søk.28

I finalen hadde Tequila fuglearbeide i første slipp, men fikk en del minus på tomstand / sjanse på fugl i senere slipp og ble ikke plassert.

Tor Einar stilte Corona i AK begge dager. Fredag kom ikke Corona i fugl. Trøsten var at heller ikke makker fant fugl, alle Coronas slipp var fugletomme.

Lørdag fikk Corona en stilfull stand i første slipp. På vei opp til Coroan går det opp en fugl, og Tor Einar skyter. Corona er rolig. Tor Einar går så videre opp mot Coroan, og i det reisingsordre skal gies letter en rype rett foran Corona. Og Corona går etter. Det samme gjør makker også. Så da var jaktprøvedagen slutt for både Corona og makker.

Corona en av de få som klarte å får til et fuglearbeide denne dagen, det bli ingen premieringer i partiet.

Rypkleppens E Tita, og Rypkleppens E Stella med henholdsvis Ole Marius Sjevelås og Øyvind Høyslo som eier/fører stilte på prøve for første gang. Begge gikk etter hvert godt, men de fikk dessverre ikke noen godkjente fuglesituasjoner.

Legg igjen en kommentar: