Skogsfugljakta 2011

Skogsfugljakta 2011

Høsten 2011 var vi på skogsfugljakt i Sverige fra 10. til 16. september. I og med at det hadde vært et godt smågnagerår, og godt med stamfugl fra 2010 så håpet vi på storfangst. På veien til Sverige såg vi en del fugl langs veikantene, så det lovte bra.

Men det skulle vise seg at det ikke var så enkelt. Vi var som vanlig uheldige og traff på akkurat den uka laufellinga startet, og derved var fuglen meget var og usikker. Vi hadde en god del situasjoner for hundene, men hundene klarte ikke å spikre fuglene, og resultatet ble som oftest at vi ikke kom på skuddhold før fuglen gikk. Værmessig hadde vi noen meget våte dager, og vi har aldri sett det så vått, og så store bekker og elver som i år.

Jaktlaget bestod av Per Ole, Jørgen, Anne Merete og Tor Einar med hudene Trix, Runa, Ica og Saga.

Legg igjen en kommentar: